En tappad dag

 
Trots att både familj och avresedatum är färdiga och klara så kan jag inte riktigt luta mig tillbaka och bara längta ännu. Nu är det försäkringar och internationella körkort och visum hit och dit, och ännu fler formulär att fylla i, skriva ut, skriva på och scanna in igen, slutliga betalningar som ska in och dokument som ska dubbelkollas. Men det är inte så jobbigt, inte när jag är så exalterad som jag är. Och inte när jag mitt i allt detta får besked om flygrutten och plötsligt kan se framför mig hur jag sitter där på planet och räknar ner timmarna tills jag ska vara framme...

Och det förstås - blir det någon gång för jobbigt så googlar jag bara bilder på Auckland och väcker den där förväntan till liv igen. Det är så vackert där!
 
 
Men åter till flygrutten; jag kommer att flyga från Göteborg och mellanlanda två gånger, i London och i Sydney. Planet lyfter från London på eftermiddagen den 6:e och landar i Sydney på förmiddagen den 8:e. Då är visserligen tidsskillnaden inräknad, men ändå. Tänk att tappa en hel dag sådär! Men jag tjänar väl en hel dag när jag åker hem då. I januari 2015. Det låter så galet långt borta, men det är då jag ska återvända till Sverige.