Första resan bokad

 
Ja, precis som rubriken så fint avslöjar så är min första resa här i Nya Zeeland nu bokad. Idag har jag spenderat kvällen hos en annan svensk tjej, Karin, som bor på andra sidan bron i Auckland. Hennes värdfamilj är ursprungligen från Australien, och idag är Australia Day, så de bjöd in mig för att vara med på firandet med en supergod BBQ och jättetrevliga människor. Samtidigt passade jag och Karin på att boka boendet på vår första resa.
 
Tillsammans med fem andra tjejer ska vi åka till Bay Of Islands som ligger ca tre timmars bilfärd norrut. Där ska vi bo på ett hostel, njuta av paradisstränder och troligen åka på en utflykt med segelbåt där man ska få simma med delfiner!! Kan ni gissa om jag längtar?
 
 
Den 6 februari, en torsdag, är nämligen röd dag här i NZ. Vi tar sedan ledigt på fredagen och får därmed en riktig långweekend. Så tanken är att vi kör från Auckland på torsdagsförmiddagen och återvänder söndag kväll. Jag är hur exalterad som helst för detta - nu börjar äntligen upptäckandet av det här fantastiska landet!