Sista dagarna


En av mina sista arbetsdagar tog jag med barnen på zoo för att göra en sista, fin grej tillsammans. På orutinerat vis glömde jag ladda kamerabatteriet så det blev inte särskilt många bilder, men här är en i alla fall - en av de få jag har på alla tre tillsammans, och som jag nog ska rama in och ha i mitt rum ♥
På julafton när min riktiga familj också kom tillbaka till Auckland tog vi med barnen in till city för att åka upp i Sky Tower, den högsta byggnaden i Nya Zealand och faktiskt på hela södra halvklotet.
Utsikt... Auckland är tydligen den staden i världen med flest båtar per invånare. På den här bilden ser vi ju några av dem i alla fall.
Och en grej som jag velat göra men som tyvärr aldrig blev av var att hoppa från Sky Tower. Vi fick i alla fall se andra göra det, och Jontys kommentar var: "Cece, you jump?"

"Do you think I should?"

"Yeah! And your brother!"

Sedan gick vi runt ett hörn för att träffa tomten, och som ni ser blev Jonty genast orolig...
Men inte hans systrar. "What would you like for Christmas?"
Taylor: "Lots of things. But NO boy things!"

Ett sista dopp i poolen.

En sista bild på huset.
Ett sista Marco Polo on the tramp.

Sedan var det ju jul med hela släkten, en sista packdag, och därefter var det dags att säga hejdå och åka vidare. De här tre barnen har både drivit mig till vansinne, gått mig på nerverna och närapå retat ihjäl mig under det här året, men de har också tagit upp varsin STOR bit av mitt hjärta. Jag försökte förklara en sista gång för Jonty några kvällar innan jag skulle åka:
 
"You know, in a couple of days, we have to say bye bye, because I'm going on a big plane to Sweden."

Hans svar? "Yeah, and then you go on big plane and come back!"
 
En dag så, Jonty. ♥