Uppdatering om livet


Det går långt mellan inläggen är ibland men jag tycker verkligen att jag fullt upp nästan jämt. "Jobbet" rullar på som vanligt (Prue, min värdmamma, tycker att det låter så hemskt att säga att det är ett jobb - hon säger inte till folk att jag jobbar för dem utan att jag bor med dem, haha.) Det största som har hänt på sistone är väl att Jonty har börjat gå på toaletten. Han har visserligen fortfarande blöjor men de är oftast rena nuförtiden vilket gör mitt jobb betydligt trevligare.


Annars är barnen lika galna som alltid. Igår gick jag in i mitt rum för att duscha och när jag kom ut låg de alla tre på min säng och myste och väntade på mig, så söta. Särskilt söta är de när man får en paus ifrån dem ibland, hur hemskt det än låter. På måndag är det röd dag (drottningens födelsedag) så det blir långhelg, vilken jag ska spendera i Wellington. Folk säger att det är en fantastisk stad så det ser jag fram emot, och ja jag ser också fram emot bamsekramen jag kommer mötas av på tisdag morgon när barnen vaknar och kommer ner i köket.
 
Så ja, allt är bra förutom att det är kallt här nu. Går omkring och fryser på mornarna och tänker på svensk sommar... men om det är det enda man har att klaga på så har man väl det rätt så bra ändå.